Pagina wordt geladen ...

Lichtreclame

Er zijn diverse mogelijkheden om uw reclame-uiting ook ’s avonds gestalte te geven. Lichtreclames zijn in ontelbare vormen te produceren. In grote lijnen zijn ze in twee categorieën in te delen: lichtbakken en doosletters.
 

Lichtbakken

Vlakke of haakse montage tegen een gevel, plaatsing in de vrije ruimte, tussen palen of als zuil, of geplaatst op een dak of luifel. Decoratie van de lichtbakplaat, kleur en vorm van de lichtbak, alles is af te stemmen op de combinatie van uw huisstijl en het pand!

Meer over lichtbakken. 

Lichtbakken

 

 

Doosletters

Doosletters kenmerken zich door hier nóg nauwer bij aan te sluiten. Het logo en elke letter worden als minilichtbakje uitgevoerd en in- of uitwendig van verlichting voorzien.

Neon-ledlijn

Een andere blikvanger: een neon-ledlijn langs uw pand. Benadruk een deel of het gehele pand met een energiezuinige neoncontour. Ook ‘s avonds prominent aanwezig! Er zijn nagenoeg onbeperkte mogelijkheden ten aanzien van kleur en vorm die leiden tot hoge populariteit van lichtreclame.

  • brs-lichtreclame-2
  • brs-lichtreclame-3
  • brs-lichtreclame-4
  • brs-lichtreclame-5
  • brs-lichtreclame-6
  • brs-lichtreclame-7

Gebruik de navigatie om de foto's te bekijken.

Het werkgebied van BRS Reclame:

Wij verzorgen lichtreclame voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over lichtreclame of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en ontwerpmogelijkheden van lichtreclame met u.

Mail ons   Bel: 0528 26 93 30