Pagina wordt geladen ...

Veiligheidsfolie ter vertraging van inbraak en glasbreuk

Op plaatsen waar een inbraakprobleem geldt en lichamelijk letsel door glasbreuk voorkomen dient te worden biedt het aanbrengen van veiligheids glasfolie uitkomst. Veiligheidsfolie heeft een inbraakvertragende werking en helpt versplintering van het glas tegen te gaan

Verplicht voor de foodsector

In de foodsector is het aanbrengen van veiligheidsfolie op glas zelfs verplicht om de splintering van glas tegen te gaan op inbraakgevoelige plaatsen. BRS Reclame Hoogeveen past al jaren veiligheids raamfolie toe voor bedrijven op vakkundige wijze.

De veiligheids glasfolie die wij toepassen is goedgekeurd volgens de slagvastheidsnorm (NEN EN-356 P2A) en voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij.

Bekijk hier het Productinformatieblad

Waar kan veiligheidsfolie worden toegepast?

Op alle plaatsen waar glas voor een inbraakprobleem kan zorgen is veiligheidsfolie toe te passen. Doorgaans wordt veiligheidsfolie toegepast op:

  • Openbare gebouwen
    Helpt de gevaren voor personen door versplinterd glas tegen te gaan
  • Bedrijfspanden
    Kantoren, winkels, supermarkten, scholen en afgelegen gebouwen die gevoelig kunnen zijn voor inbraak
  • Vitrines
    Waar waardevolle spullen zijn uitgesteld zoals juweliers, etalages van winkel en musea
  • Particuliere woningen

 

Veiligheidsfolie versterkt het glas

Veiligheidsfolie wordt ook wel securityfilm genoemd en versterkt het glas dankzij de taaie eigenschappen van de folie die wordt aangebracht. Doordat het glas bij elkaar wordt gehouden met de folie wordt versplintering tegengegaan en blijft het glas veel langer standhouden dan het doet zonder folie. Op veiligheidsfolie wordt een garantie tot 15 jaar gegegeven mits het door een vakkundige specialist is aangebracht. BRS Reclame Hoogeveen is ISO-gecertificeerd zodat u verzekerd bent van de juiste aanpak en jaren profijt heeft van de aangebrachte veiligheidsfolie.

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

Zo verzorgen wij veiligheids raamfolie voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over veiligheids glasfolie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van veiligheidsfolie met u.

Mail ons Bel: 0528 26 93 30