Pagina wordt geladen ...

Inkijkwerende glasfolie voor kantoor of bedrijfspand

Eigenlijk kan elke soort raamfolie in zekere zin inkijkwerend zijn. Inkijkwerende folie wordt ook wel privacy folie of blinderingsfolie genoemd. Alleen bepaalt u zelf, de ruimte die het betreft en de mate waarin u bepaalde zaken uit het zicht wilt onttrekken, welke soort glasfolie u het beste kunt laten toepassen.

Het meest voorkomende type raamfolie met inkijkwerende eigenschappen is het zogeheten etched glass-folie, ook wel melkglasfolie genoemd. Dit type raamfolie lijkt op gezandstraald glas. 

Voor een maximale privacy kunt u het etched glass-folie in uw vergaderruimte of buitenzijde van uw kantoor laten aanbrengen. De folie laat wel licht door, 

maar geen beeld. Ook kunt u er voor kiezen de ramen te tinten, of een transparante kleurenfolie aan te laten brengen. Het plooivrij laten aanbrengen van glasfolie is vakwerk. BRS Reclame Hoogeveen verzorgt al jaren de toepassing van glasfolie bij verschillende bedrijfspanden en kantoren in de provincie Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

BRS Reclame Hoogeveen werkt ondere andere voor:

Zo verzorgen wij inkijkwerende folie voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over inkijkwerende folie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van inkijkwerende folie met u.

Mail ons Bel: 0528 26 93 30