Pagina wordt geladen ...

Inbraakvertragende glasfolie

Glas en grote raampartijen zijn voor inbrekers zeer interessant. Immers is een ruit snel ingetikt en biedt het de mogelijkheid voor inbrekers om goed naar binnen te kijken, op zoek naar waardevolle spullen. BRS Reclame Hoogeveen heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van glasfolie zoals veiligheidsfolie met een inbraakvertragende werking.

Bekijk hier het Productinformatieblad 

Inbraakvertragende glasfolie gaat versplintering tegen

Met inbraakwerende glasfolie (eigenlijk inbraakvertragende glasfolie of ook wel anti-inbraak-folie genoemd) versterkt u het glas dusdanig dat een inbreker eerder zal besluiten de inbraakpoging te stoppen. Zelfs wanneer een koevoet wordt gebruikt wordt het glas door de taaie folie (die versplintering tegen gaat) geruime tijd bij elkaar gehouden. Het laatste wat een inbreker wil is teveel lawaai maken of te lang bezig zijn met binnenkomen. Hierdoor wordt de kans op een daadwerkelijke inbraak beperkt

 

Bijkomende voordelen van inbraakvertragende glasfolie

Veiligheidsfolie met inbraakvertragende eigenschappen versterkt het glas dusdanig dat het versplinteren van glas bij breuk zoveel mogelijk wordt beperkt. Om het glas te doorbreken is erg veel kracht en tijd nodig. Naast de inbraakvertragende eigenschappen beperkt de folie UV-straling tot wel 99% en helpt dus bij het tegengaan van verkleuring door het toedoen van zonlicht. De folie is tevens transparant waardoor het zicht gehandhaafd blijft. Wilt u echter inkijk tegengaan dan is een inbraakvertragende folie die het zicht beperkt ook mogelijk. BRS Reclame Hoogeveen maakt voornamelijk gebruik van 3M krasvaste glasfolies.
Vraag naar mogelijkheden!

Veiligheidsfolie ter versterking van het glas

In de voedingsmiddelenindustrie (foodsector) is het verplicht om alle ramen te voorzien van glasfolie ter voorkoming van glassplinters bij breuk in het raam of inbraak. Voor ziekenhuizen, supermarkten en bijvoorbeeld zuivelfabrikanten brengen wij als ISO-gecertificeerde specialist al vele jaren beschermende glasfolie aan.

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

 

 

Anti Inbraak glasfolie; ook bij u op locatie!

Wij verzorgen inbraakwerende en inbraakvertragende glasfolie voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over inbraakwerende en inbraakvertragende glasfolie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van zonwerende en warmtewerende folie met u.